c c x proef zeker onze lokale Van de lekkere hapjes tot de overheerlijke cocktails, Vill'Artistiek biedt je gegarandeerd een voldoening voor je smaakpapillen! Heerlijke Dranken c c Het juweel dat er uit springt c
Onze selectie

FOOD

Wij staan voor lokaal, zo is ons vlees van Dirk de slager en ons wapa brood van Koen de bakker, die nog met ambacht en passie elke dag in de weer zijn, zodat wij samen kunnen genieten van mooie momenten. Indien u vragen ivm allergenen in onze gerechten, gelieve dit ons dan te melden. Wij houden u graag op de hoogte.

Onze selectie

DRINKS

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipisicing elit, sed doeumov is mod temporn sorem ipsum dolor sit amet, consectetur incididunt ute.

Beleving met

‘Joie de vivre’

Vill’Artistiek is een unieke belevingsplaats waar ambacht, kunst, food & beverage elkaar vinden.
Sohl Goudsmid en een heerlijke bistro kruisen elkaar onder een dak in het bruisende Lommel.
Spetterende eigenzinnige beleving en unieke verhalen vertellen, daar draait het om bij de sympathieke zaakvoerders
Mario van Herk en Katelijne Sohl. La vie artistique heeft hier een verrassend en soms eigenzinnig smaakje.
Maar altijd met een Belgisch, lokaal en ambachtelijk sausje.

Persoonlijke verwenner in de hapasserie

Bij Vill’Artistiek is er naast ‘la vie artistique’ ook plaats voor beleving, gastronomie, feestjes afgestemd op de behoefte en de wensen van de gasten.

“We hebben deze zomer in Lommel een oud statig pand omgevormd tot een belevingsplaats met een tuinterras. Naast het goudsmeden bieden we een moment aan om achterover te leunen en zalig te ontspannen in een huiselijke sfeer. De persoonlijke touch vinden we belangrijk. We maken het gezellig met soms een hoekje af”, vertelt Mario van Herk.

“In onze hapasserie kan je genieten van ons eigen koffelabel, kruideninfusies, heerlijke dranken en samen smullen van hapas, wapas en bapas! Laat je verrassen door onze Belgische lokale ambachtelijke producten. Ons aanbod is divers! Van vers gebakken lokaal brood tot verrassend lekkere Belgische, zelfs Limburgse wijnen en likeuren! We beseffen het niet altijd maar onze Belgische producten zijn wereldtop, daar zijn we als Belg fier op”

Online juwelen kopen in onze

SOHL SHOP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipisicing eli sed do eiu sm od tempor inci unt ut abore et dolore mag aliqua ut enim ad minm eniam quis nost.

HAPASSERIE
Maandag, donderdag, zondag van 12 uur tot 23 uur
Vrijdag & zaterdag
van 12 uur tot 24 uur
Dinsdag & woensdag: gesloten

 


Stationsstraat 27, 3920 Lommel, België
Tel. +32 474 33 60 02
info@villartistiek.be