








Beleving met ‘Joie de vivre’
Vill’Artistiek is een unieke belevingsplaats waar ambacht, kunst, food & beverage elkaar vinden. Sohl Goudsmid en een heerlijke bistro kruisen elkaar onder een dak in het bruisende Lommel. Spetterende eigenzinnige beleving en unieke verhalen vertellen, daar draait het om bij de sympathieke zaakvoerders Mario van Herk en Katelijne Sohl. La vie artistique heeft hier een verrassend en soms eigenzinnig smaakje. Maar altijd met een Belgisch, lokaal en ambachtelijk sausje.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad.
Robert Chang
Sommelier
Ut enim ad minim venia orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do. Eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.
Jan Winsent
Cook
Eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim venia orem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Andrea Chung
Cook


in de hapasserie
Bij Vill’Artistiek is er naast ‘la vie artistique’ ook plaats voor beleving, gastronomie, feestjes afgestemd op de behoefte en de wensen van de gasten. “We hebben deze zomer in Lommel een oud statig pand omgevormd tot een belevingsplaats met een tuinterras. Naast het goudsmeden bieden we een moment aan om achterover te leunen en zalig te ontspannen in een huiselijke sfeer. De persoonlijke touch vinden we belangrijk. We maken het gezellig met soms een hoekje af”, vertelt Mario van Herk. “In onze hapasserie kan je genieten van ons eigen ko elabel, kruideninfusies, heerlijke dranken en samen smullen van hapas, wapas en bapas! Laat je verrassen door onze Belgische lokale ambachtelijke producten. Ons aanbod is divers! Van vers gebakken lokaal brood tot verrassend lekkere Belgische, zelfs Limburgse wijnen en likeuren! We bese en het niet altijd maar onze Belgische producten zijn wereldtop, daar zijn we als Belg fi er op”
FROM OUR MENU
Beef burger meal
$32Classic greek salad, barrel aged feta cheese, bread
Roasted lamb rump
$25Grilled lamb cutlets, pomegranate glaze, butternut squash
Pan seared sea bass
$38Saffron and mussel’s broth, new potatoes, edamame beans
King prawns and lobster
$38Creamy saffron, sauce Vierge
Citrus cured salmon
$41Horseradish creme fraiche, beetroot mousse, oil
Pan seared scallops
$29Saffron, celeriac puree, black pudding, olive oil
Baked Camembert
$25Red onion marmelade, garlic Foccacia bread, grilled fig
Braised ox cheek ravioli
$23Mediterranean olives casserole, celeriac puree, mushrooms
Corn fed chicken
$17Wild mushrooms, truffle potatoes, braised leeks, carrots
Nduja pork chicken terrine
$41Smoked duck breast, pistachio, smoked pancetta


OUR TIPS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectet nei ad icing eli sed do eiu sm od tempor se incidid sens ne utabor et dolore magiqua. Ut enim ad miains eniam quis nostrudas exercitation ullam de cm.
OUR MENU
BOOK A TABLE
*Powered by OpenTable